woensdag 21 september 2011

Shabby chic??

Hallo allemaal,

Vandaag is mijn vrije dag en ik ben lekker aan de knutsel gegaan, morgen ben ik ook nog lekker vrij want zoonlief is vrij de leerkrachten hebben een studiedag (de 3de al dit jaar), dus eerst lekker uitslapen en 's-middags gaan we gezellig naar de film (de smurfen in 3d).

Nu mijn kaart, ik wilde graag meedoen met de challenge bij Simply Magnolia de opdracht is "shabby chic", nou ik had werkelijk geen idee wat het inhield dus eerst maar eens rondneuzen op diverse blogs, en ik denk dat ik wel aardig in de buurt kom, ben nog niet helemaal tevreden want op de een of andere manier mis ik iets op de kaart, maar wat vinden jullie is dit "shabby chic"


Het mooie papier is van Riddersholm "vintage Pink" en de stempel van Magnolia natuurlijk ingekleurd met distress de bloemen en de roosjes komen bij Boekenvoordeel vandaan en de blaadjes zijn van Marianne Design.

Ben enorm benieuwd naar jullie reacties, ik lees ze altijd met enorm veel plezier!!

Groetjes Sandra

4 opmerkingen:

  1. Oooh la la. Dit is so 'n oulike kaartjie. Ek hou baie van die blaadje wat jy gebruik het. Dankie dat jy by Simply Magnolia kom speel het. Groetjes Sharon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een supermooi kaartje zeg!! Wat shabby chic is weet ik eigenlijk ook niet zo goed.... maar je kaartje is in ieder geval erruugg mooi!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. really pretty i love that sparkly ribbon thanks so much for joining us at simply magnolia this week
    hugs sara x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterend Sandra,leuk die stempel,mooi ingekleurd.
    Heel mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra