zondag 1 april 2012

Yeah!!

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje....... met mijn gele kaart ben ik ben namelijk uitgekozen om gast designer voor de maand mei te zijn bij Duymelot, super gaaf he!!!! Ben benieuwd naar de uitdaging en verheug me er enorm op!!

Gisteren ben ik ook nog naar de beurs in Rijswijk geweest, erg leuk weer, heb weer een aantal leuke spulletjes gekocht en een aantal bekenden gesproken, ook mocht ik van mijn man alvast mijn verjaardagscadeau kopen een daglichtlamp!!! Wat is dat prettig werken zeg ben er echt blij mee!!

Voor de rest ben ik een beetje zoekende naar inspiratie op het moment, het komt er ff niet uit zoals ik wil daar hebben we allemaal wel eens last van denk ik dan maar en het komt vanzelf weer terug, op het moment ligt er op mijn bureau een kaart te wachten die nog even afgewerkt moet worden dus die laat ik van de week nog wel zien.

Laat natuurlijk nog wel ff wat zien anders is het ook maar zo'n kaal bericht, het is de maand maart van de kalender waar ik mee bezig ben.


Allemaal nog een fijne avond!!

Groetjes Sandra




12 opmerkingen:

  1. Goede morgen Gast-Designer,
    Dat is zeker GAAF en zeker een hele EER en ik ben benieuwd naar al het nieuws je gaat maken ☺☺☺ onder en met de daglichtlamp.
    En de inspiratie komt echt wel weer als je aan de slag gaat.....alleen maar aan je hobby denken levert niets op.....dus meis, ga ervoor.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Wat een mooie kalender pagina! Ik ben zelf net begonnen met het maken van een kalender (zie meest recente blogpost). Groetjes, Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd Sandra, echt gaaf!!! Wat is dit weer een geweldig mooi geheel, super ingekleurd!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zie hier heel veel moois en ook nog superleuke berichten, je zit in een "flow" Sandra. Lekker in meegaan. Je creaties zijn prachtig, je hobbykamer is geweldig,die daglichtlamp daar krijg je zéker geen spijt van en gastdesigner zijn is zoooooooooooo tof. Geniet er maar lekker van hoor meid. Liefs,Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kalenderpagina!!
    En wat super leuk dat je guestdesigner mag zijn voor duymelot, succes!!

    gr. arjette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Sandra, van Harte Gefeliciteerd met je gastdesignerschap. Inspiratie komt hoor. Al is het de maand maart. Het ziet er gaaf uit voor volgend jaar hoor.Suc6 hoor!
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk, je kalender weer. Wat super dat je gastdesigner bent geworden, veel plezier en succes daarmee! Ik herken dat wel hoor, met de inspiratie, mijn hoofd wil wel, maar mijn handen niet...of andersom :-)? Het komt wel weer.

    gr Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd Sandra, dat is volgens mij toch wel de droom van elke kaartenmaakster, LOL!! De maand maart van je kalender ziet er weer helemaal TOP uit. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel mooi Sandra! Leuk dat je gastdesigner bent geworden, gefeliciteerd ermee.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Proficiat met je GD-plekje !! Super voor je. Enne.... de inspiratie komt vanzelf weer terug. Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd met je gast DT!! LEuk hoor. En die bladzijde is ook weer heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geweldig mooie maandkalender,een super goed idee.
    groetjes Bennarda (Ballie)

    http://balliescreationballie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra