maandag 5 december 2011

Help!!

Hallo allemaal,

Misschien dat iemand me kan helpen.......
de laatste dagen heb ik mij bij diverse blogs als volger aangemeld o.a. bij een paar mensen die mij trouw lieve berichtjes achterlaten, alleen verschijnen deze blogs niet meer in mijn leeslijst en kan ik ze dus ook niet in mijn sidebar zetten, terwijl ik heel graag ook bij deze mensen een reactie wil achterlaten, maar doordat ze niet in mijn leeslijst staan zie ik dus ook geen update van hun blogs, dus sorry als ik geen reactie achterlaat, ik bewaar altijd jullie reacties zodat ik op deze manier bij jullie kom kijken.

Is er misschien iemand die weet hoe ik dit kan oplossen?????  Ik volg al deze blogs openbaar dus daar kan het niet aan liggen. Hopelijk is er iemand die me kan helpen!!

lieve groetjes Sandra

8 opmerkingen:

 1. Ik weet wat je bedoelt Sandra, had het laatst ook maar een paar dagen later stonden ze er ineens wel tussen terwijl ik niks had gedaan. Hopelijk gebeurt dat bij jou dan ook nog, zou niet weten hoe je dit anders op zou moeten lossen.
  Succes ermee.
  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blogger is weer lastig aan het doen Sandra. Ik ben ook geregeld blogs kwijt in mijn leeslijst. Het ligt niet aan jou maar aan blogger.
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Duurt bij mij ook altijd een paar dagen voordat ik ze kan toevoegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hetzelfde probleem, heel vervelend! Bij mij verschijnen sommige blogs inderdaad opeens weer. Hopelijk komen ze bij jou ook snel terug! Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vervelend voor je zeg. Ik heb gemerkt dat ik handmatig mijn bloglijst moet bijwerken anders mis ik ook een flink aantal volgers, zogezegd. En dan niet bij dashboard maar bij ontwerpen en dan kan ik bij de lijst met volgers de url plakken van het blog dat ik wil volgen. Misschien heb je hier iets aan?? Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb ik ook al last van, erg vervelend is dat.
  Ik heb het "opgelost" door volger te worden van mijn eigen blog. Als je dan op je eigen foto klikt krijg je een lijst met blogs waar je lid van bent. Daar staan ze wel allemaal in.
  T is alleen niet zo gemakkelijk als die leeslijst waarin gelijk veranderingen staan..

  Ik ben trouwens maar gelijk volger geworden van jouw blog, wat maak jij leuke kaartjes!!

  K zag trouwens dat ik net te laat ben je voor je Candy, maar ja, daar gaat het ook allemaal niet om he;)..

  Ik zou het leuk vinden als je bij mij ook een kijkje komt nemen.

  Liefs,
  Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Grappig jij benoemd het nu maar ergens was het mij ook opgevallen. Alleen ik had er niet verder over nagedacht. Goed dat ik het lees dan kan ik er beter op letten. Zo moet ik zelf blogs die ik volg gaan bijwerken.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra