vrijdag 30 november 2012

Kerst ornament!

Hallo allemaal,

Vandaag geen kaart maar een kerst ornament.
Op de beurs in Rijswijk hingen bij de stand van 't Scraphuis zulke mooie kerst ornamenten, mijn moeder was er direct verliefd op en heeft direct de mal gekocht om deze ornamenten te kunnen maken, thuis gekomen heb ik er direct een aantal uitgedraaid want ze woont niet even om de hoek, zodat ik ze ook kon maken, en ik moet zeggen vind het superleuk om te doen en het resultaat is schitterend, vond het alleen lastig om op de foto te zetten maar hier komt ie dan.



Nog even een klein tipje, misschien wel bekend maar vertel het toch even, als tussenstrook om de verhoging te maken heb ik geen strook papier gebruikt maar een lege rol tape van de ac-tion deze past precies dus lekker makkelijk snel klaar!!

Ik had er nog een gemaakt, een wit met paarse ook erg gaaf, maar ik had ze meegenomen naar mijn werk om aan mijn collega te laten zien en die was er meteen verliefd op, en een andere collega vroeg me direct of ik er voor hem twee wilde maken in dezelfde kleurstelling, ze vielen dus erg in de smaak!!

Zo dat was het weer, zal dit weekend niet zo heel veel op het blog zijn want ik heb een druk weekend, morgen vieren we sinterklaas op mijn werk en jaja ik ben "uitdeelpiet", enorm vermoeiend met al die kids maar wel erg leuk om te doen, en zondag naar de korfbal, maar tussendoor kom ik wel spieken hoor!!

Allemaal een heel fijn weekend en tot de volgende keer!

Groetjes Sandra

12 opmerkingen:

  1. Supergaaf gemaakt Sandra !
    En bedankt voor de tip van het lege rolletje..... nu gooi ik zéker niks meer weg LOL.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is super Sandra! Bedankt voor de tip, die zal ik onthouden.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi zeg, heb je wel erg leuk gemaakt! Ik kende de tip nog niet van de rol ertussen :-0, ga ik onthouden(denk ik). Ook lekker druk, lees ik, veel plezier met alles!

    Groetjes Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is dit ontzettend gaaf!!! Super geheel en schitterende details!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een prachtige kersthanger en het mal is is er eentje voor de heb! Super mooi gemaakt!! Een hele fijne Sinterklaas weekend! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Sandra,
    Je hebt een hele MOOIE kersthanger gemaakt met die MOOIE mal.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je die super leuk gemaakt zeg, geweldig!!!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jouw creatie is ook supermooi geworden Sandra!! Prachtig!! Kan me voorstellen dat je collega's er ook helemaal weg van waren. Fijne zondag. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi die Sandra,

    Ja, deze kaarten hanger heb ik ook op de beurs gezien en vond hem ook zo leuk. Maar je kan niet alles kopen, want momenteel ben ik helemaal weg van stempelen. Gemakkelijk dat moeder en dochter dezelfde hobby hebben. Hij is super geworden.
    Denk dat veel mensen wel wat hebben aan jouw tip. Door ervaring ... zullen we maar zeggen.
    Gezellige groetjes LIda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige kerst-decoratie !! En echt een gave stans. Ook erg mooi zo in mijn favo kleur .... Fijn weekend. Groetjes , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra