woensdag 29 mei 2013

Drieluik....

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer, ben de laatste niet zo actief geweest in blogland als ik zou willen, ik ben oa bezig geweest met onderstaand project, maar ook de situatie met mijn schoonvader vergt enige energie, we weten nu zeker dat het dementie is en hier moeten we allemaal mee om leren gaan.
Ook loop ik zelf al een aantal maandjes te sukkelen met nekklachten, loop ook sinds kort bij de fysio hiervoor maar het gaat mij allemaal niet snel genoeg, het blijkt dat ik 2 instabiele nekwervels heb, en de spieren erom heen moeten dan alles opvangen waardoor ze stijf worden, nu met fysio zijn we bezig om mijn houding te verbeteren en om de spieren sterker te laten worden, dus alles gaat in fases nu, maar ja we komen er wel!!!!

Had ik trouwens al gezegd dat je bij dit bericht een bakkie kan pakken, en dat het zal lijken alsof je een paarse bril op hebt...........LOL

Binnenkort zijn mijn ouders 40 jaar getrouwd, en daar heb ik dit drieluik voor gemaakt, vond het wel erg leuk om dit een keer te doen, en ook omdat ik mee wilde doen met de superuitdaging bij Cards and Scrap het thema is "flowerpower" nou bloemen heb ik wel gebruikt!!!
Waarom zo paars....... nou dat is heel eenvoudig mijn ouders zijn in het paars getrouwd, mijn vader in een donkerpaars pak en mijn moeder in een licht lila jurk.

Hier komen de foto's...............................


Ik heb 3 verschillende creatie's gemaakt 1 LO (voor mij de eerste keer), 1 kaart en een cadeauenveloppe


Hier de LO voor mij echt de eerste keer en ik vond het toch nog wel pittig, dacht is gewoon een hele grote kaart maar dat viel nog tegen zeg, al het mooie papier is van Maja Design. De foto jaja dat zijn mijn ouders het is de uitnodiging voor het feest wat ik gebruikt heb, de mooie grote bloemen die heb ik weer zelf gemaakt van koffiefilters!!


Dan de kaart ook hier een foto van mijn ouders!!! Ook weer het papier van Maja Design en ook weer een koffiefilterbloem..... de twee grotere rozen heb ik ook zelf gemaakt met de retro ponsen, dit maal ook eens een randje gehaakt, zie het altijd bij Marcella en dat vind ik altijd zo mooi.


En de cadeau enveloppe, ja ik moest ook gewoon ff wat inkleuren dus het paartje van Magnolia met distress ingekleurd, verder ook weer papier van Maja Design en ja hoor weer een koffiefilter bloem.
De enveloppe is trouwens van Kimya, het is een kraft enveloppe maar ik heb de randen wit gemaakt met gesso omdat ik dat mooier bij het papier vond passen kijk maar 

Zo kan het dus ook 

Zo dat was het weer, ik hoop dat jullie het hele verhaal hebben uitgelezen want het was heel wat LOL.
Ben dan ook super benieuwd wat jullie hiervan vinden!!!!

Tot de volgende keer!!!

10 opmerkingen:

  1. Hoi hoi
    Wauw wat geweldig allemaal .
    Ook je LO is helemaal super
    En wat een prachtige kleuren .
    En dat gehaakte is ook erg mooi geworden .
    Je bloemen vind ik ook allemaal erg mooi .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een geweldige creaties, wat leuk dat je ouders in het paars getrwoud zijn, echt in de hippietijd.......lol. Mijn man en ik zijn dit jaar ook 40 jaar getrouwd dus zijn in hetzelfde jaar als je ouders getrouwd. Mijn man had destijds langer haar dan ik........lol.......tijden veranderen;)
    Ook wel minder leuk nieuws lees ik, dementie lijkt me vreselijk en dan zeker voor degene rondom de persoon die het heeft, misschien merkt hij het zelf niet of toch wel? Hopelijk komt het allemaal goed met je nek, je spieren moet je nu goed zien te trainen en sterker maken inderdaad omdat zij nu alles moeten opvangen en de boel rechthouoden. Heel veel succes hierbij.
    Fijne dag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vergeet ik helemaal te zeggen dat de bloemen en het gehaakte randje zo ontzettend mooi zijn, ook is het papier wat je gebruikt het prachtig hoor!
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig Sandra, wat een mooi projekt! Het is ook een fijne herinnering. Vervelend jullie situatie, sterkte met alles.

    Groetjes Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldig mooie creaties allemaal Sandra. Wat zullen je ouders hier blij mee zijn. En je LO is goed gelukt, je zou niet zeggen dat het je eerste keer is. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Na de vakantie voor het eerst weer de blogs bezoeken:) Wat heb ik veel gemist bij jou, super al die prachtige creaties!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ziet dat er super gaaf uit, Sandra, mooi die kleurtinten.
    Gezellig dat je ook mee doet met deze Flower Power super uitdaging van Cards & Scrap!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ik er van vind? Ik vind het prachtig!! Een supermooie drieluik! Ook nog de felicitaties natuurlijk voor je ouders' 40jarig jubileum:) Gezellig dat je meedoet met de Flower Power Superchallenge bij Cards&Scrap!
    Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wouw, wat is deze leuk, heel erg geslaagd en mooi gedaan !
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra