donderdag 27 februari 2014

Scrappen met foto's.....


Hallo allemaal,

Vandaag eens iets heel wat anders van mijn hand een gescraped minialbum, scrappen met foto's had ik nog nooit gedaan maar jeetje het is wel heel leuk om te doen, ik was afgelopen week lekker vrij dus ben ik er eens lekker voor gaan zitten om onze foto's van Parijs te verwerken in een minialbum, zo hebben we een mooie herinnering aan deze geweldige dag in deze geweldige stad!!

LET OP veel foto's in deze blogpost dus ga er maar ff lekker voor zitten LOL

Het minialbum heb ik gemaakt van papieren zakken (te verkrijgen bij Kimya), ik heb er twee op elkaar gelegd en in het midden vastgenaaid, je hebt dus ook nog twee ruimtes waar je bv losse foto's, bonnetjes tickets oid kan bewaren.

En toen kon het pimpen beginnen, ik heb een papierblok van de Action gebruikt, verder wat achtergrond stempels in combinatie met embossing, mask's van dutch doobadoo zo ook de pijltjes en diverse mallen, de bloemetjes zijn allemaal gemaakt met de EK succes pons.

Dit is de voorpagina geworden met natuurlijk de Eiffeltoren de grote wens van Niels om deze in het echt te bewonderen!

Dan de eerste twee pagina's dit zijn foto's van ons voor de Eiffeltoren.
Pagina 3 en 4 zijn foto's van Niels en mij op de Eiffeltoren, vanwege de strenge veiligheidseisen die daar gelden kon Maurice niet mee naar boven want hij had blikjes in zijn tas ken je nagaan..... ze gaven ons het idee om de tas dan maar even te verstoppen zodat ie toch mee kon maar dat vonden wij niet zo'n goed idee, dus ben ik met Niels alleen gegaan met de trap ook nog bij de liften was een wachttijd van 4 uur, was een hele overwinning voor mij want ik heb behoorlijke hoogtevrees, eenmaal boven was het prachtig!!
Dan pagina 5 en 6, nog een grote wens van Niels, hij wilde graag de Mona Lisa in het echt bewonderen nou dat hebben we gedaan!!
En dan de achterpagina, erg culinair aangelegd zijn we niet (LOL) dus toen we een MC Donalds tegenkwamen zijn we daar gaan eten!!


Natuurlijk hebben we veel meer foto's van die dag maar dit waren voor Niels wel de hoogtepunten, dat koppie is onbetaalbaar!!

Ik hoop dat jullie mijn album leuk vinden en ben echt enorm benieuwd naar jullie reacties!!

Wij gaan dit weekend lekker carnaval vieren dus ik zeg Alaaf!!!!6 opmerkingen:

 1. Geweldig!!!!! Wat een mooie herinnering heb je er zo van gemaakt. Supergaaf.....kan ik foto's sturen, ik wil ooooookkkkkk....hahaha.
  Groetjes van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  wauw, Héééél knap hoor. Daar steekt toch wel heel veel werk in, toch? Maar het resultaat is super.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend! Dit spreekt voor zich, het genieten straalt er vanaf, zo leuk om te zien. wat een mooi album heb je gemaakt, ik heb er met plezier naar gekeken en van genoten, prachtig gemaakt.
  Liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erggggg mooi zo en je hebt een schitterend herinnering.
  suc6 met het carnavallen, voor mij hoeft dit niet meer, zal blij zijn als het voorbij is , en ik de kids weer veilig thuis heb.
  groetjes Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sandra
  Wauw wat een geweldig leuk boekje zo .
  Prachtig gemaakt en inderdaad zo leuk om te bewaren .
  Alvast een fijn weekend
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wauw Sandra, wat heb je een mooi boekje gemaakt. Leuke pagina's. Super. Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra