zondag 15 maart 2015

Pocket Letter

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik jullie weer iets nieuws om te laten zien.
Een "pocket letter" zo leuk om te doen!

Het is een creatieve brief die bestaat uit een plastic pocket met 9 vakjes, in elk vakje komt een soort ATC'je zodat het een kleurrijk geheel wordt.
In de pockets stop je dan ook nog wat "goodie's" dit kan van alles zijn, thee, washi tape, een gedichtje, een mooie quote, zakje zaadjes, brads, gewoon wat leuke kleine dingetjes en natuurlijk de "letter", je kan wat schrijven over jezelf, wat je leuk vind en wat je bezighoudt, een beetje het penvriendin idee maar dan op een creatieve manier....

Via Facebook kwam ik dit tegen en het leuk me heel erg leuk om te doen, dus mijn eerste swappies zijn al gedaan......

Deze stuurde ik naar Melinda, ze was er heel erg blij mee.


Je kan dus van te voren iets afspreken over de pocket letter, dus bv een thema, een kleur, een seizoen waar je door geïnspireerd bent eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken hihihi, maar je kan mekaar natuurlijk ook verrassen.

Zo leuk om te doen dit je komt op een leuke manier in contact met leuke lieve en creatieve mensen, ik heb zelfs een swappie staan met iemand uit Zwitserland nu echt gaaf!!

Neem hier maar eens een kijkje dat is een Nederlandse groep op Facebook, en dit is een internationale groep ook erg leuk.

Ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden!!3 opmerkingen:

 1. Wowww wat gaaf San! Super leuk om zo de Atctjes te verwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat sjiek gemaakt zeg! Ik heb nog nooit eerder van een pocket letter gehoord, maar ik schrijf het zeker op zodat ik het ooit ook eens kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. onlangs kennis gemaakt met de pocket letter en moet de eerste nog maken. de jouwe is een waar kunstwerk echt prachtig. ik zoek nog pals om mee uit te wisselen, vind je het leuk om met mij te PL-en?
  Hartelijke groet Christine
  christine.versluis@gmail.com
  vintagecreativeart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra