woensdag 2 december 2015

DT dag Kimya verpakkingenGoedemorgen allemaal,

Wat hadden we er allemaal naar uitgekeken zeg, onze DT dag bij Kimya verpakkingen!
Ergens in juni of juli hadden we al een datum gepland, het was nog niet duidelijk over iedereen erbij kon zijn, werk, verjaardagen je kent het wel het dagelijks leven hihihi, maar de verjaardag werd op een andere dag gevierd en na de dreiging van het team om diegene die moest werken te komen ontvoeren werd er toch vrij gegeven hahahaha. Het hele cluppie compleet dus!!

De laatste week voor de "dag" werd er druk gechat in ons chatgroepje en werden we steeds enthousiaster, streepjes werden gezet op de kalender en iedere dag was er wel iemand die ons eraan herinnerde hoeveel nachtjes we nog moesten slapen....

Ja en toen was het toch 28 november, voor mij 50 minuutjes rijden naar Arkel.
Aangekomen was het natuurlijk eerst in het echie kennismaken met iedereen, knuffelen en direct volop kletsen, we gingen gewoon verder waar we in de chat gebleven waren...... bakkie thee / koffie erbij en een heerlijk gebakkie van Tiets om te vieren dat ze per 1 januari voor het echie bij Kimya werkt!!

En toen aan het werk (LOL) Femke had voor ons een leuke workshop geregeld "Creative Handwriting", niet iedereen zijn ding moet ik zeggen maar na wat morren en grollen ging toch iedereen enthousiast aan de slag, hier kun je zien hoe "geconcentreerd" ik bezig ben hihihi niet helemaal mijn ding zeg maar......


Maar na deze workshop, gingen we iets doen wat wel helemaal mijn ding is namelijk SHOPPEN, en echt waar je kan je hart ophalen in het pand van Kimya, want het is tot aan de nok toe gevuld met super leuke spulletjes, in ieder hoekje en gaatje zie je weer wat nieuws en leuks liggen, we zijn met het team dan ook lekker los gegaan! Femke, Rachelle en Morgan hadden geloof ik kramp in de vingers van alles opzoeken en opschrijven wat in onze mandjes verdween hihihi.


Zoals je ziet druk aan het shoppen hihihihi, hier dan ook nog ff de buit......


Na de heerlijke lunch die Femke voor ons geregeld had, nog ff wat dingetjes met betrekking tot ons DT besproken, wie plaats wanneer, wanneer doen we bloghop en met wat, wie doet wanneer welke uitdaging etc etc etc....

Daarna tijd voor koffie / thee met wat lekkers en gewoon gezellig kletsen met elkaar, natuurlijk werden ook de vergeten dingetjes nog even geshopt!!

Als afsluiter van de dag zijn we met het gehele team nog gezellig wezen uit eten, nog meer kletsen en mekaar beter leren kennen!!


En toen was de dag alweer voorbij zeg, zo lang naar uitgekeken en dan vliegt zo'n dag echt voorbij, maar man wat heb ik genoten zeg, wat een super leuk team hebben we toch!

Femke, Rachelle, Morgan, Tiets, Cin, Martine, Christa, Jolanda, Desiree, Miriam, Lianne, Margreet en Esther bedankt voor deze geweldige dag, ik hoop dat er nog vele van zulke gezellige dagen mogen volgen!!

Lieve groetjes Sandra 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra