zondag 14 februari 2016

Valentijns pocketletter


Goede morgen allemaal,

Op deze Valentijnsdag ook van mij een valentijns creatie met de geweldige spulletjes van Kimya verpakkingen. En tja ik heb een pocketletter gemaakt ik vind pocketletters zo leuk om te maken en je kan er zoveel leuke spulletjes op kwijt!!


Als basis heb ik gebruik gemaakt van een vel Maja papier met blauw en rood erin, eens wat anders als anders met dat blauw!!

             

Ik heb er echt weer mega veel leuke kimya spulletjes op gebruikt zoals de kleine labeltjes met Love erop, labels in wit en rood, een doily en houten harten plakkers


          

Op de linker foto zie je ook weer houten harten plakkers, en eigenlijk is dit de achterkant, op de voorkant zaten witte stippen maar die vond ik niet zo bij het geheel passen, dus het plakkertje eraf gepeuterd en ze gewoon omgedraaid! in het midden nog een stukje rood jute met een harten lintje eroverheen, en zie je het leuke magnoliaatje, deze heb ik gestempeld met versamark en daarna met embossing poeder bewerkt zo'n leuk effect! onderlangs de pocketletter nog een stuk rozenband.

           

Op de pocketletter heb ik nog een pergamijn zakje geplakt ook deze heb ik bewerkt met een stempel en embossingpoeder, in het zakje een label met een mooie tekst, aan het label een bedeltje en een gelukspoppetje vastgezet met een knijper.

Nou ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren vandaag en wens jullie een liefdevolle valentijnsdag toe!!

Hieronder nog een overzicht met de gebruikte producten, als je op de foto klikt kom je in de webshop bij het desbetreffende product uit!

Lieve groetjes Sandra 

                

1 opmerking:

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra