vrijdag 25 maart 2016

Puntzakken.....

Goedemorgen allemaal,

In de Facebook groep van Kimya hebben we aan de volgers gevraagd het team uit te dagen, nou dat hebben we geweten zeg, we vroegen te kiezen uit drie artikelen en met een ruime meerderheid werd er gekozen voor de puntzak, Cin, Margreet en ik zijn hiermee aan de slag gegaan.

Nou ik vond het nog niet gemakkelijk en kreeg er bijna een punthoofd van hihihihi, na een beetje brainstormen met het HDT (Tiets) kwam ik op een dit idee een "paasslinger" 


Hier heb ik dus 5 grote puntzakken voor gebruikt....


Eerst heb ik de bovenkant afgetekend, en een stukje afgesneden zodat je de vorm van een vlaggetje krijgt...


Hierna heb ik uit designpapier vlaggetjes gesneden en die op de puntzakken geplakt, en toen ben ik de boel gaan opleuken!! Voor de hele vlaggenlijn heb ik het nieuwe Pion papier gebruikt!!


Onder de puntzak heb ik met een malletje cirkels gesneden met hierop houten letters met het woord "Pasen"
op dit vlaggetje wat raffia, een labelkaartje met een stukje rozenband, verschillende kantjes en een label (ik beplak de labels meestal met designpapier).


Het lieve plaatje met de kuikentjes is ook van Pion en staat op een van de geweldige vellen.
Ook hier weer raffia, twee houten knoopjes en een stukje lint.


Op het middelste vlaggetje een tekstplaatje van een van de vellen, onder de ronde mal zit een stukje meshed wire.


Weer zo'n lief plaatje, in de bloementoef heb ik een houten knoopje en curley's verwerkt, ook zie je nog een heel klein stukje van een wit prijslabeltje, onder het plaatje zie je nog een leuk stukje lint, echt voorjaarslint zo mooi en lieffff....


Het laatste vlaggetje, dit keer met twee labels (weer beplakt met designpapier), bovenlangs een stukje van dat mooie zonnebloemen kant, en ook weer een klein prijslabeltje gebruikt.

Zo dat was mijn creatie gemaakt van puntzakken, ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jullie ervan vinden!!! En misschien heb ik jullie wel geïnspireerd om ook met puntzakken aan de slag te gaan!

Lieve groetjes Sandra 

Hieronder nog een overzicht van de gebruikte producten, als je op de foto klikt kom je vanzelf in de webshop terecht.

       https://kimya.nl/webshop/search/lintkaart.html       

2 opmerkingen:

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra