dinsdag 14 juni 2016

Mix & Fix

Goede morgen allemaal,
Bij Kimya hebben we weer wat nieuws bedacht de "Mix & Fix"
Oke wat is dat dan hoor ik jullie vragen........
3 meiden van het DT team (Miram, Tiets en ikke) ontvangen alle drie een pakketje samengesteld door een van de drie in samenwerking met Femke van Kimya, en met dat pakketje ga je dan aan de slag, alle spulletjes uit het pakketje moeten gebruikt worden, wel mag je natuurlijk nog aanvullen uit je eigen voorraad.
Tiets heeft het spits afgebeten en voor ons samen met Femke een pakketje samengesteld, dus eerst nerveus onder de brievenbus liggen want ja wat zouden we gaan krijgen hé, nou het was een top pakketje met leuke spulletjes waar ik zeker wat mee kon.

Das een mooi pakketje toch!! 

Tja en toen kon het brainstormen beginnen "wat gaan we ermee maken"


Ik heb een miniklembord gemaakt, het past precies in het tasje.
van chipboard een klembord gemaakt net iets groter als de loonzakjes, de loonzakjes klem je dus vast dmv de clip.De voorkant van het tasje is beplakt met designpapier, van het papier zitten van elk design 2 vellen in het blok, uit het ander vel hen ik alle bloemen nog eens uitgeknipt en er verhoogd opgeplakt zodat je een leuk 3d effect krijgt.
 Aan het hengsel het suède kwastje vastgemaakt met touw.
De witte doiley in de hoek geplakt met hierop een cirkel uit designpapier, je ziet onder de tekst net een stukje wit kant, ook hier heb ik weer een bloem uitgeknipt en over de tekst heen geplakt daarnaast een jute vlindertje en een handmade knoopje, op de strik gemaakt van touw het lichtpaarse knoopje.


En zo ziet het klembordje er dan uit.... de loonzakjes zijn dus de pagina's geworden die op het klembord zitten, aan het klemmetje heb ik met een stukje touw het paarse kwastje en het roze veertje geknoopt.


Alle loonzakjes bekleed met twee laagjes designpapier. in het blok zitten diverse plaatjes die ik op de loonzakjes heb verwerkt, ook een stukje gewoon gelinieerd papier erop geplakt.
Op dit loonzakje heb ik labels gebruikt met daaraan touw lint en kant achter de labels de paarse doiley, het witte knoopje is de achterkant van het Parijs knoopje wat in het pakketje zit, een jute vlindertje met daaronder het witte hartjes knoopje, van het houten labeltje heb ik ook de achterkant gebruikt hier heb ik een eigen tekst op gestempeld, daaraan het bedeltje van de sleutel, onder het houten labeltje nog een stukje paars kant.


Hier ook weer een label met daaraan lint en touw onderlangs een stuk wit kant en het roze hartjes knoopje, ook hier weer een jute vlindertje, de vlindertjes koop je met een klein houten kraaltje erop, deze heb ik er vanaf geknipt en vervangen dor plakparels die beter bij mijn papier passen, boven een wooden eyelet tag met daarop het witte strikje.


En de laatste hier ook weer een labeltje (onmisbaar zijn die hoor) met daaraa weer touw en lint en hierop het paarse knoopje, de hartjes vlaggenlijn zat niet in het pakketje maar heb ik extra toegevoegd ik vind het er zo mooi passen, aan de bovenkant het paarse strikje, onderin de toef met touw en ook weer zo'n leuk jute vlindertje en het knoopje met streepjes.

Zo dit was mijn creatie gemaakt met het "Mix en Fix" pakketje van Tiets en Femke, en ja alle producten uit het pakketje zijn gebruikt, ik vond het best nog wel lastig maar wel super leuk om te doen op deze manier en kijk alweer uit naar de volgende "Mix & Fix"

Nu hebben  we nog een  aantal van deze pakketjes gemaakt die vanaf nu HIER te bestellen zijn.  Degene die deze gaan kopen doen automatisch mee met de wedstrijd die we eraan verbonden hebben.
Maak  ook iets leuks met de materialen uit dit pakket en wie weet maak je kans om het volgende Mix & Fix pakket te winnen en meteen gast designer te worden bij het Kimya team!!!

Mail je creatie dan naar tiets@kimya.nl

Deze wedstrijd loopt tot en met 1 Augustus! Alle ingezonden foto's komen in een blogpost te staan op het Kimya blog en op 2 Augustus  wordt de winnaar bekend gemaakt!

Veel succes allemaal

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren en ben naturlijk erg benieuwd wat jullie van onze aller eerste "Mix & Fix"vinden!!

Lieve groetjes

 photo Signature Sandra_zps4ldzzoxt.gif

1 opmerking:

  1. Ik ben helemaal verkocht aan je creatie Sandra! Echt prachtig! Liefs, Sarah

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra