maandag 4 januari 2016

Verjaardagdskalender / album


Goede morgen allemaal,

Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig, liefdevol, gezond en creatief  2016 toe, dat al jullie dromen en wensen mogen uitkomen!!
Ik begin het nieuwe jaar met een project voor Kimya, een project dat voortkomt uit mijn goede voornemens, namelijk alle jarige een verjaardagskaartje sturen!!
Dus ik heb een verjaardagskalender in de vorm van een album gemaakt, het was even een werkje maar zeker de moeite waard!De cover van het album is gemaakt met grijsboard, en de pagina's van verschillende papieren zakken, in de papieren zakken zitten dan grote labels met daarop een kalendertje waar de jarige op staan.
Het geheel wordt bij elkaar gehouden door ringen, ik heb door het album gebruik gemaakt van het prachtige Maja papier.
Op de voorkant heb ik al diverse kimya spulletjes gebruikt, waaronder diverse maten labels en die gave jute bloemen....Voor de maanden heb ik kalendertjes geprint, hierop omcirkeld om welke maand het gaat en de datums omcirkeld waarop er iemand jarig is, de maandstansjes kreeg ik van mijn lieve DT maatje Tiets en maken het helemaal af!
Op iedere pagina zitten wel wat Kimya spulletjes hier oa die lieve satijnen strikjes en verschillende kraft labeltjes (schulp en ornament)Hier zie je het super mooie rozenband ik ben er echt dol op, en zo'n leuk houten lint kaartje waar ik wat kant omheen gewikkeld heb, en zie je dat mooie brede kant prachtig vind ik het gewoon!! Ook hier komen de jute bloemen weer terug!Weer verschillende maten labels en boven in de hoek een taartrondje wat ik met distressinkt een beetje op kleur heb gebracht.Hier bovenin een houten banner, en onderlangs weer dat gave rozenband, ook een knoopje hier en daar kan natuurlijk niet ontbreken.Hier zien jullie dat ik verschillende houten knoopjes heb gebruikt, de keuze is reuze bij Kimya!!Het opmaken van restjes moet natuurlijk ook, hier zie je dat ik wat stukjes jute die over waren achter de kalendertjes heb geplakt, ook verschillende soorten kantjes heb ik gebruikt.De verjaardagen zelf staan op de labels, hier heb ik voornamelijk gebruikt gemaakt van restjes papier, kant, touw en van knoopjes.

Zo en dan nu maar hopen dat ik geen verjaardag meer vergeet, hihihi ik kan geen garantie geven!!

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met mijn project en ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden!!
Hieronder nog een overzicht van de gebruikte materialen, als je op de foto klikt kom je rechtstreeks bij dit product in de webwinkel uit!!

Lieve groetjes Sandra

   

 

 https://kimya.nl/webshop/houten-knoopjes-c-1135.html    

  

  

 


3 opmerkingen:

 1. SUPER GAVE CREATIE
  kwam hem op pintrest al tegen en heb hem gelijk gepint
  staat op mijn to-do-list

  bedankt voor het delen van deze mooie creatie
  liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra