maandag 11 november 2019

Family

Goedemorgen allemaal,

Vandaag een familie album van mijn hand, gemaakt met 4 enveloppen en het mooie papier "grow old with me" van Lemoncraft.


De voorkant van het album, dicht gestrikt met een mooi stuk kant.


En zo ziet het eruit zonder strik, zie je de mooie klok, deze is van Scrapiniec zo gaaf!
ook gebruikte ik een kraft rietje wat ik doormidden knipte, ze toen met een stukje touw aan elkaar maakte, er er een satijnen strikje op plakte.
De vlinders komen uit een vlinder vel van Lemoncraft.Als je het album openklapt zie je als eerste een foto van mij ouders, een label met memories erop links naast de foto en de bloem is van Little Birdie.Verder opengeklapt mijn broer(tje) en ik, achter de foto langs een mooi stuk kant, en in de papieren bloem plakte ik een los geknipte bloem van het bloemen lint.


Deze pagina is de bovenste pagina met daarop een foto van mijn broer(tje) samen met zijn zwager (mijn man dus), hier weer een mooi stuk kant en ook zie je een schulp label waar een rondje op zit wat ik uitstanste uit het design papier.


Weer een stukje verder uitgeklapt rechts de meiden van mijn broer(tje) mijn nichtjes dus, achter de foto een stukje ribbel karton en wat kaasdoek.


Links de heren, mijn zoon en het vriendje van mijn nichtje. weer wat ribbel karton gebruikt, ook een label met daarop een satijnen strikje.


Helemaal uitgeklapt ziet het er dan zo uit, best gaaf toch!


Op de onderste envelop de nieuwste aanwinst in de familie, het zoontje van mijn nichtje, op de dag dat wij de foto's maakte die je hiervoor zag wisten we net dat ze zwanger was en zat ie nog in mama's buik.
Langs de foto een hartjes prikker.


Dit is het midden gedeelte van het album, dit is een vierkant stuk kraft cardstock waar ik de enveloppen aan vast maakte.
Ik plakte er een label op met daarop het woord "family" dit is tocht waar het album om draait.


In de enveloppen heb ik kaartjes gestopt, hier kunnen eventueel nog foto's op, of je kan er wat op schrijven.

Zo dat was een kijkje in mijn familie!
Ik en natuurlijk erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Lieve groetjes,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra