maandag 21 maart 2022

Stoffen album

 Hallo allemaal,

Weer een blog van mij voor Kimya, ik ben deze keer aan de slag gegaan met een stofje van Tim Holtz en heb een superleuk album gemaakt.


Ik heb deze keer gebruik gemaakt van een papiertje van Mintay "Written Memories" qua kleur en en stijl een echt Sandra papiertje denk ik!


Ik heb van grijsboard eerst een omslag gemaakt, hier overheen (echt waar) plakte ik een sneeuwdeken (die had ik nog liggen van kerst hahaha, afzuigkap filter zou je ook kunnen gebruiken ;-)) daar overheen plakte ik het stofje, gewoon aan de binnenkant vast gezet met textiellijm prima te doen.
De sluiting heb ik gemaakt met een mooie bronzen sluiting, voor de rest een leuk tafereel op de voorkant met wat bloemen en hempcord erin verwerkt. En dat leuke notitie blaadje dat is een stans van Gummiapan, past er perfect bij he!


De binnenkant bestaat uit 3 delen, links een bakje met daarin 2 kleine notitie boekjes, in het midden een harmonica album gemaakt van loonzakjes, en rechts een flap waar ook weer een mapje achter zit.


Het bakje met daarop een sticker die op het stickervel zit die bij de lijn verkrijgbaar is, een bijpassend strikje mag zeker niet ontbreken!


De boekjes zijn heel simpel, ik heb A4 papier geweekt in thee om ze oud te maken en ze bewerkt met inkt, daarna van het designpapier een omslag eromheen gemaakt en het geheel gebonden met hempcord
 

Aan de rechter kant onder de flap ook een simpel boekje, dit zijn gewoon 3 loonzakjes van 110x155, op elk loonzakje heb ik een extra flap geplakt, daarna om en om op elkaar en vast gemaakt met elastiek.


Het boekje beplakte ik alleen op de voor en achterkant en de flappen met designpapier, de rest beplakte ik met simpel gelinieerd papier uit een schrift wat ik weer oud maakte met thee en inkt!


In het midden dus een album, dichte gestrikt met kreukellint.
Ook die album is gemaakt van 3 loonzakjes van 110x155mm.
Het is een Harmonica geworden en aan het eerste loonzakje maakte ik een extra flap om de harmonica makkelijker te openen.
OP de voorkant wat plaatjes uit het knipvel wat bij de lijn zit, afgewerkt met een wit hangetiket met een tekst erop gestempeld en wat bloemetjes.


Zo ziet de harmonica er uitgevouwen uit.


De ene kant van de harmonica, zoals je ziet heb ik het niet overdreven gepimpt papier is super mooi en heeft maar weinig opsmuk nodig, ik plakte her en der wat stickers van het stickervel wat bij de lijn hoort, wat bloemetjes, en zoals je links ziet een superlief canvas vlaggetje.


En dit is de andere kant hetzelfde liedje hihihi, lekker rustig met wat stickers en plaatjes, links het envelopje is de old envelop stans van Gummiapan, deze is te gaaf!!


De bovenkant van de loonzakjes heb ik open gesneden en daar gingen deze kaarten in, geschikt voor foto's of journaling oid.
Aan de kaarten maakte ik tabjes met de tab pons

Dat was het weer voor mij ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!!

Lieve groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra