maandag 6 februari 2023

Rocky Album

 Goedemorgen allemaal,

Vandaag weer mijn beurt voor een blogje.

Wij hebben vanaf afgelopen oktober een pup in huis en natuurlijk worden er dan veel foto's gemaakt dus ik dacht laat ik een mooi album maken met deze foto's, een mooie herinnering voor later!


Eerst natuurlijk op zoek naar een leuk papiertje, we hadden deze helaas niet in de webshop en dus aan Femke gevraagd of ze deze voor me wilde bestellen. Het is een Echo Park papiertje "My Dog"
Op de voorkant zie je linksboven het stansje van Gummiapan van een hondenbotje, ik draaide daar wat rood nylontouw om en bevestigde er een leuk bedel aan.


De basis van het album is gemaakt van zakken met een ongegomde klep, een van mijn favoriete producten en in vele kleuren verkrijgbaar, de rug (vergeten foto te maken) heb ik bekleed met rood boekbinderslinnen.
De sluiting maakte ik van een bronzen knopje en een stukje rood elastiek.


Bij het papier zitten heel veel plaatjes dus die heb ik veel gebruikt door het hele album, in het hoekje van zo'n plaatje plakte ik een stoffen hartje.


Van vlakke zakken maakte ik deze flappen, er kunnen foto's in en op geplakt worden, lekker veel ruimte dus!
Op de foto van Rocky met het balletje heb ik een bindertje met tekst geplakt, het rood paste zo leuk bij de foto!


De pockets maakte ik van de restjes van de vlakke zakken.
Aan de foto een rode knijper en onder het tekstplaatje een jute bloemetje, ik haal altijd het knoopje eruit en plak er dan een mooi steentje in wat bij het papier past in.Deze 2 flapjes zijn gemaakt van loonzakjes en ook hier passen weer foto's in.De volgende pagina's zijn weer hetzelfde opgebouwd als de vorige 2, ik plakte een satijnen strikje in de hoek van het plaatje, en over plaatjes gesproken Rocky is ook een plaatje vinden jullie niet hihihi.


Op de flap maakte ik een hoekje met een klein envelopje, hier zit een klein kaartje in en een labeltje waar ik de tekst "woof" op stempelde, op het envelopje een klein houten hart knoopje.


Kijk links wat een schatje he, de dag dat we gingen kijken bij het gezin waar ze vandaan kwam, 7 weekjes oud en de laatste uit het nest we waren op slag verliefd op dit mooie meisje!


Weer een knijpertje en een jute bloem gebruikt hier.


Hier weer de flapjes gemaakt van loonzakjes, als sluiting heb ik cirkels gebruikt die ik verhoogd heb opgeplakt, in de cirkels splitpennen als decoratie, onder 1 van de cirkels een stuk hempcord geplakt en dat draai je dan om de cirkels heen, aan het uiteinde een leuk bedel geknoopt.Onze mooie dame, maar af en toe ook een deugniet hoor hihi.


De laatste pagina, met weer zo'n lieve foto!
Natuurlijk zijn er nog veel meer foto's van onze lieve dame en wie weet maak ik ooit nog weleens album van als ze weer wat groter is hahaha.

Nou dit was het blog weer voor deze keer, ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Lieve groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra