maandag 20 mei 2024

Beursproject voorjaar 2024

 Goedemorgen allemaal,

Vandaag mag ik weer een project laten zien hier op het blog van Kimya.

Deze keer laat ik het beursproject zien, alle beurzen in het voorjaar zijn geweest en dus kan ik nu alle foto's laten zien.

Het was weer een goedlopend pakket en daar ben ik best een beetje trots op, het is toch altijd weer afwachten of dat wat je bedenkt ook goed ontvangen wordt, nou dat was geen probleem deze keer dank jullie wel daarvoor!


We hadden deze keer 2 soorten pakketten gemaakt, de eerste was met het gave designpapier van Stamperia "Coffee and Chocolate", en een pakket met alleen de basis erin zodat je zelf een designpapier keuze kon maken. 


Op de voorkant van het album heb ik een pocket gemaakt waar 2 grote labels in kunnen, de stempel die je ziet is van Gummiapan, zij hebben in dit thema best wel leuke stansen en stempels.


Het project is een harmonica album gemaakt van zakken met een zijvouw, dit album heb ik op een brievenbus doosje geplakt, in dit doosje zitten dan nog 2 laatjes.


Zoals jullie wel van me gewend zijn heb ik veel gebruikt gemaakt van labels en van pergamijn zakjes.


En dit kleine ienie mini stansje van Gummipan is wel een favorietje hoor zo leuk met hartje, je kan het aan plaatjes bevestigen maar bv ook aan foto's, er zitten drie verschillende in de verpakking, het hartje een bloemetje en een sterretje. 

 


In de zakken heb ik nog kaarten gestoken, de ene kant is beplakt met designpapier en de andere kant met koffiepapier, dit is gewoon a4 papier wat ik geweekt heb in de koffie en daarna gedroogd in de oven.

 

Er zitten natuurlijk ook nog flappers in het album, deze zijn gemaakt van penseelzakjes.Hier zie je de flappers uitgeklapt.


Dan heb ik ook nog laatjes gemaakt, deze zijn gemaakt van de matchboxes, met hierop kleine knopjes van brons.In de laatjes transparante zakjes met oploskoffie en chocolaatjes.

Nou dit was mijn beursproject vele van jullie hebben hem al in het echt gezien maar ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Lieve groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra