woensdag 27 april 2011

Gewoon wat geklets......

Hallo allemaal,

Zo dat is even geleden dat ik wat gepost heb, maar ja druk druk, we zijn met de paasdagen heerlijk een paar daagjes weggeweest en daarna moest ik direct weer werken dus geen tijd om te freubelen jammer genoeg.
Maar ik heb nog een paar projectjes liggen die ik ga maken, mijn collega's vinden mijn kaarten zo mooi dat ze me bestoken met opdrachtjes (vind ik helemaal niet erg natuurlijk) en dan vooral kaarten met een doosje erin zodat er meteen een cadeautje in kan, ben nu bezig met twee geboortekaartjes (allebei voor een meisje) en een kaartje voor iemand die zwanger is, dus die zien jullie binnenkort verschijnen.
Ook staat de taartkaart nog op mijn "to do list" dus die verschijnt binnenkort ook.

Vandaag heb ik ook een aantal kleurtjes distress binnengekregen, ik wilde graag eens uitproberen hoe dat werkte en ik moet zeggen "geweldig" het allermooiste is wel dat ik ze zeer goed kan gebruiken in combinatie met mijn inktense potloden dus dat vult mekaar goed aan, zo kan ik rustig aan mijn distress verzameling aanvullen, volgende week ben ik jarig dus ze staan op mijn verlanglijstje.

Omdat ik nog geen nieuwe kaart af heb zet ik er even een ouwetje bij (anders is het ook zo kaal), deze heb ik een tijdje geleden gemaakt maar had ik nog niet op mijn blog gezet.
Het is een chocolade verpakking voor een man die 60 werd, hij was er trouwens heel erg blij mee.

Zo dat was een hoop geklets..... ik hoop dat jullie mijn creatie weer mooi vinden en alvast bedankt voor jullie geweldige reacties!!!

Groetjes Sandra

3 opmerkingen:

 1. Ouder of niet voor ons is de kaart nieuw en het is weer een leuk idee in een leuke verpakking. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele leuke verpakking heb je gemaakt! En het is ook een heel leuk idee
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg leuk gedaan en leuk dat je met distress inkt gaat beginnen maar pas op is erg verslavend :D

  groetjes danielle

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra