zaterdag 28 april 2012

Daar ben ik weer......

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie namens Niels bedanken voor alle leuke en lieve reacties die hij gehad heeft op zijn kaart, hij liep echt zowat naast zijn schoenen en ik moet nu echt de hele tijd aanhoren dat hij toch echt mooiere kaartjes maakt als mij :) :) :).

Ben afgelopen twee weken niet veel in blogland geweest, niks aan de hand hoor gewoon ff met wat andere dingen bezig geweest, tussendoor heb ik nog wel wat kunnen knutselen maar niet zo heel veel, ben oa bezig geweest met de kalender voor mijn moeder dacht dat ik nog tijd genoeg had maar over drie weken is ze jarig dus ik mag nog even aan de bak :), moet nog 5 maanden afmaken, maar ik heb wel alles al uitgezocht en bedacht hoe ik het wil dus alleen nog stempeltje kleuren en plakken :)!
Bij deze laat ik jullie April zien.


Ik wilde ook wel eens graag de Tim Holtz technieken uitproberen, ik vind bv zijn tags altijd schitterend, het is alleen een andere stijl dan dat ik gewend ben maar het is wel leuk om te doen, een beetje kliederen met stempelinkt, embossing poeders en diverse stansen, ben alleen nog niet helemaal tevreden over het eindresultaat maar zoals met alles oefening baart kunst en het is een leuke afwisseling op de cute kaarten.
Wat vinden jullie ervan????

Vanavond ga ik denk nog een rondje knutselen, en ik natuurlijk proberen om ff bij jullie langs te komen, zal de hele achterstand wel niet in kunnen halen, maar ik ga mijn best doen, dus zet de koffie maar vast klaar :):):) 

Allemaal nog een heel fijn weekend en tot de volgende keer!!

Groetjes Sandra 



10 opmerkingen:

  1. Hij is gaaf Sandra. Ik vind die stijl ook altijd zo mooi, heel anders dan ik zelf maak. Heb er ook wel eens aan gedacht maar zou niet weten waar te beginnen.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf zeg! Ook ik vind die technieken onwijs en wie weet ga ik me er ook ooit eens aan wagen maar voor nu bewonder ik die van jou ;D
    En een verjaardagskalender: lief dat je 'm maakt voor je moeder. Ze zal er zeker erg blij mee zijn! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! En ja, ook die heb ik op mijn lijstje hihi!

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je april erg mooi geworden je moeder kan op deze manier iedere maand van je werk genieten. Ook je nieuwe techniek vind ik leuk geworden, zoals je kan zien ben ik ook met distress bezig maar het blijft lastig. De kleuren van je kaart vind ik overigens erg mooi. Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je een kalender voor je moeder aan het maken bent en April is erg mooi geworden. OOk je stempelkaart ziet er geweldig uit.
    Moet ik ook maar eens proberen, dat kliederen hihihi.

    Liefs Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er prima uit Sandra en de Tim Holtz is helemaal toppie.
    liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke maand april! Je hebt er een kantje onder he? Ben ik gek op. Ook je kaart vind ik goed gelukt. Gewoon lekker blijven proberen en experimenteren, dat maakt het juist zo leuk.

    gr Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gaaf is je nieuwe maand van de kalender. Wat zal dat schitterend zijn om al die maanden bij elkaar te zien, je moeder zal wel superblij zijn als het straks af is. Je nieuwe techniek ziet er ook heel mooi uit. Knap dat je daaraan bent begonnen, ik zou niet weten hoe ik het moest doen maar je ziet wel bij jou dat je gewoon moet oefenen en dan kom je wel ergens. Heel mooi gedaan.
    Lieve groetjes,Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je kalender wordt wel mooi zo alles met elkaar!!!
    Je kaartje is ook mooi, dat geklieder is niet mijn ding maar jou lukt het wel goed hoor, mooi van kleur ook!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je kalender vind ik een schatje, maar dan moet je nog even flink aan de bak, hahah!! Ik vind je Tim Holtz-kaart zogezegd gelaagd hoor!! Helemaal top. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gave technieken.Helemaal leuk gedaan hoor!
    Ik hou ook wel van Tim technieken.
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra