donderdag 29 januari 2015

Mijn ome Jan 50 jaar

Hallo allemaal,

Vandaag weer mijn beurt om een project te laten zien op het Kimya blog.

Ik heb weer eens album gemaakt met de papieren zakken van Kimya, vind ik zo leuk om te doen!!
Deze was helemaal bijzonder hij is voor mijn ome Jan die in januari 50 is geworden, ik heb foto's van ons samen gebruikt door het hele album.
Hierbij de foto's, voor de gebruikte materialen moeten jullie weer even doorlinken naar het Kimya blog.

Op de voorpagina heb ik de foto gebruikt van de uitnodiging..


Op de eerste pagina twee foto's uit de oude doos, mijn oom met mij als baby op schoot, en mijn oom samen met mijn broertje en mij onder de kerstboom.


Dan een foto van mijn oom samen met mijn opa en mij, een hele bijzonder foto ik had hem nog niet eerder gezien, maar ik zat altijd heel erg graag op deze manier bij mijn opa!
De andere foto is van mijn trouwdag, mijn oom was mijn getuige, op de tafel zit zijn dochter met de ringen, je ziet op deze foto echt hoe trots mijn oom is op zijn meiden!!


Dan twee wat recentere foto's met ons favoriete drankje "jägermeister", van internet had ik wat flessenlabels uitgeprint en deze achter de foto geplakt, in het kleine flesje zit zwarte acrylverf zodat het net lijkt alsof er jägermeister in zit! 


Op de achterkant heb ik nog een kleiner zak geplakt om de "bijdrage" in te verstoppen.


Voor het hele album heb ik gebruik gemaakt van het mooie papier van Maya Design.

Ik heb echt met veel plezier aan dit album gewerkt en ook mijn oom vond hem helemaal geweldig, wederom een mooie herinnering aan leuke tijden!!3 opmerkingen:

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra