maandag 13 november 2017

Herfst in een tasje.


Goede morgen allemaal,

Zoals de meeste al weten ben ik een echte fan van het thema herfst, en toen ik dit papier van Echo Park "Hello Fall" op de doedag zag wist ik hier moet ik iets mee maken!! 
Het is een album geworden gemaakt van oranje zakjes in een tasje met een venster.


Het tasje is niet te druk aangekleed wat houten bladeren een veertje, touw en confetti spinnen, het vosje heb ik van een knijper af gesloopt (dat kunnen wij goed bij Kimya slopen!!) Het doosje gesloten met een stuk bruin organza lint met herfst bladeren erop.


Hier het zijaanzicht van het tasje, de tekst komt uit een pakketje ephemera van echo park Hello Fall.


In het tasje dus een album, deze keer gemaakt met oranje zakjes weer eens wat anders als de kraft.
Op de voorkant een tekst die weer uit dat zakje ephemera komt, ook wat kaasdoek een hartjesprikker en een plastic spin. Ook de pailletten mogen niet ontbreken die gebruik ik de laatste tijd op al mijn projecten.


De zakje heb ik gewoon op elkaar gelegd een design papiertje er erop en er toen twee gaatjes doorheen gemaakt hierdoor een stukje lint, wat touw afgewerkt met een kwastje en een bedeltje, en dat is dan de binding van het album.


De eerste pagina, een mooie strik van crispy lint met hierop een stickertje een daarop weer een satijnen strikje, ook een kraft label met daarop een leuk plaatje, en natuurlijk de spinnen die door het hele album krioelen.

De linkse pagina's zijn steeds leeg gelaten, diegene voor wie dit album is kan er dan nog leuke herfst foto's van de kids in plakken.


De pompoen hoort er natuurlijk bij in de herfst, hier het plaatje op een doiley geplakt, achter het plaatje langs een stukje oranje jute, schuin achter het plaatje een mini kraft enveloppe met daarin een labeltje met elastiek, een mooi strik van shining organza met touw en een knoop erop maken de pagina compleet.


De laatste pagina alweer, weer een tekst met een bruin label erachter, eerst kaasdoek over de hele pagina geplakt, en natuurlijk weer spinnen en pailletten.En dat was hem weer mijn herfst album ik ben natuurlijk weer erg benieuwd wat jullie er van vinden!!

Lieve groetjes,

Hieronder weer een overzicht van de gebruikte producten, als je op de link klikt kom je in de webshop bij het betreffende artikel uit.

Budget zakjes 12 x 19 cm - oranje Papieren draagtas bruin 16 x 8 x 14 cm 12 stuks venster  Carta Bella Hello Fall Ephemera Afbeeldingsresultaat voor echo park hello fall  Organza lint 9.5 mm x 1 meter - oranje met witte stip   Kwastjes met eindkap 3.2 cm oranje 4 Jute touw 1 mm 1 draad bruin circa 480 meter Knijper hout vosje, 4 cm, staart effen, 6 stuks Veertjes, 2 kleuren met stippen, zwart/oranje, per stuks Organza lint bruin herfstbladeren, 25 mm x 1 meter  Pailletten 100 stuks, oranjebruin 6 mm Wit katoenen kaasdoek / cheesecloth circa 65 x 35 cm Prikker met kraft hart 7.5 cm, 10 stuks Labels aan koord, AFM 25x40 MM, Lichtbruin, 100 stuks Kraft labels 4 x 7 cm 5 stuks Crispy lint 25 mm x 5 meter - oranje Effen strik circa 24 mm 5 stuks SERIE 1 (draadje) - bruinShining organza, donkerbruin 15 mm x 5 meter Taartrand, doillie, 12 cm, 5 stuks verfijnd Summer hemp 15 mm x 1 meter roest/oranje  Mini envelopje met kaartje, kraft, 4.4 x 3 cm, 10 stuksKartonnen labels 2 kleuren bruin 30 x 60 mm, 250 grams, 20 stuks 
1 opmerking:

Bedankt voor jullie reactie ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Lieve groetjes Sandra